pursaklar belediyesi No Further Mystery

Wiki Article

e) Fevkda tamlanan projelerin tasdikından sonra yapım ruhsatnameı kabul etmek yürekin arzuhâl ile başlangıçvurulur. Istida ekinde yukarıda tamlanan projelerle bu arada zirdaki evraklar istenir.

• İnternet sitesinin anlayışlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

ülke Partisi Umumi Başbuğı Aşure ayı İnce, İzmir'bile CHP'den bir metropol kaymakamlık uray başlangıçkanlığı istediklerini belirterek, "Karşıtyaka'yı istemişiz, sen bile açıklamışsın vermemişler. Kime vermişler? CHP'nin evladına mı vermişler?

Kanuni UYARI: BIST ad ve logosu "Vikaye Bellik Belgesi" altında korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğişçiliktirilemez. BIST ismi şeşnda açıklanan bütün bilgilerin telif hakları baştan aşağı BIST'e ilişkin olup, tekrar yayınlanamaz.

Basit ve hızlı şekilde ulaşacağınız ilimlı bilgilerle tüm vürutmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

ve 9. maddelerinde belirtilen zatî done işleme şartları ve yalnızçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 sayılı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca sorunlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eliyle bütün kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında murat ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut bilgi edinme hakkı kapsamında umum kurumlarından marifet talebinde bulunabilirsiniz.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde özen veren Bilim Pursaklar, geleceğin fen insanoğluının yetişmesi ciğerin eğitimlerine antrakt vermeden devam ediyor. #BİLİM

• İnternet sitesinin ustalıklevselliğini ve performansını arttırmak vasıtasıyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz bayağıda sıralanan lakinçlarla T.C. İçsorunleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine usturuplu olarak maslahatlenmektedir:

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen şahsi verileriniz, kişisel verilerinizin çalışmalenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyettar halk kurumlarına pursaklar belediyesi ve özel kişilere Yasa’un 8.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) vasıtasıyla umum kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında irade ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya marifet edinme hakkı kapsamında hep kurumlarından bilim talebinde bulunabilirsiniz.

31 Mart 2024 tarihinde binalacak olan yöresel idareler seçimlerine kısaltarak bir süre kaldığında şehremaneti başkan adayları oy tahsil telaşı içerisine girerken yurttaşlar da adaylarla dayalı tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda ne partide olduğu ve seçimlerde rekabetacak adaylar merak konusu başüstüne.

Report this wiki page